Többféle megoldás létezik!

ÉLETszervező

Amikor te irányítod az életedet!

Igazából azt az életet éled, amit mindig is szerettél volna. Saját értékeidre támaszkodva eléred a céljaidat és megvalósítod a terveidet! Ha azt gondolod, hogy mások mindent jobban csinálnak, akkor nagyon tévedsz. A látszat mögött mindenki ugyanazzal küzd, mint Te, csak nem vallja be. Tehát többféle megoldás létezik! 

Helló Karrier!

Neked mit jelent a karrier? 

Hol kezdődik a karrier? Hol ér véget? Tervezhető? Bárkiből lehet alkalmazottból vállalkozó? Érdekel, hogy milyen munka illik hozzád? Tudod mi a különbség munkavállalás és karrier között? Mi az ideális munka? Létezik ilyen? Mit szólnál, ha a munka a hivatásod lenne, akár a hobbid? Élvezed és még pénzt is keresel vele?

SOS - Azonnali megoldás!

Folyton túlvállalod magad?

Ki sem látsz a teendőkből, határidőkből? Nem tudod, hogy hogyan kerülj ki a mókuskerékből? A jó hír az, hogy van kiút ebből a helyzetből, erre való az SOS - Azonnali megoldás! Megoldásfókuszú megközelítéssel ráláthatsz a helyzetedre. De vajon észreveszed és mersz segítséget kérni?

NŐNEK LENNI MA!

Nem könnyű NŐNEK lenni ma!

Hol tudjuk egyáltalán megélni?
A férfias terhek vállalása mellett látjuk még magunkban a NŐT, amit kislányként elképzeltünk? A szemlélet megtanít megismerni és felismerni női arcaidat és minőségeidet. Segít megérteni saját működésedet, felfedezni belső sokszínűségedet. Találjuk meg együtt értékeidet, amire támaszkodhatsz!

Az oldal üzemeltetője a System Bridges Kft. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81774/2014. Copyright 2017 © Nardai Brigitta Minden jog fenntartva!